Apa sebenarnya yang lelaki fikir bila nampak perempuan pakai ketat?

Assalamualaikum..

Baru2 ni ada orang tanya apa sebenarnya lelaki fikir atau nampak bila tengok perempuan pakai ketat atau seksi dekat IIUM CONFESSION.. Page ni lately ni makin popular nampaknya.. Bukan budak UIA je yang confess kat sini.. Malah luar UIA pun ada.. Yang lepasan SPM even yang tengoh sekolah pun ada.. haha aku turut bangga walaupun orang tak tahu pun aku dari IIUM kahkahkah

Sebelum ni kawan2 ada cakap fikiran lelaki ni lebih teruk dari perempuan.. Tu dari kawan perempuan yang cakap. Aku percaya pasal ni.. Tapi tahu benda ni secara general la.. Baru2 ni ada orang confess bertajuk "reply to apa yang lelaki fikir" dah sah2 lelaki yang confess kan?? Harap2 yang baca ni 18++ lah ye..

Copy Paste dari page IIUM Confession.

Reply to Apa Laki Fikir

Admin, aku harap kau approve. Dalamni semua dah 18+ kan? Lagipun aku menulis untuk pengajaran, bukan melucah semata.

Okay sis, kau betul nak tau eh apa lelaki fikir?

Personally, orang macam aku (lain orang lain selera), aku lagi suka tengok orang pakai ketat daripada orang yang dedah terus. Entah? Pada aku, lagi tempting. Gambar gambar ni semua, (some) lelaki akan save dan buat stok tandas. Daripada artis, model, instafemes sampai lah ke crush, lagi korg suka upload gambar ke ig, lagi kami suka. Bertambah tambah stok.

Lagi lagi stok jenis yg berhijab, tapi berlekuk lekuk dari atas sampai bawah. Korang nampak macam biasa, kami nampak lain. Kami bayangkan benda tu. Semua dalam permainan minda kami. Lagi lagi jenis yang bergambar atas katil, memg korang tido dengan kami laa malamtu (imaginasi). Perempuan takkan faham, ya. Tapi ketahuilah, we(some) have such a dirty minded.Tengok luar baik je. Malam malam dia keluar tandas kau apa tau.

Since ig dah ada function utk video, lagi lah seronok. Siap ada suara. Bayangan tu lagi jelas. So berhati hati lah ya dengan suara suara manja gegadis semua. Kau ingat kami peduli ke video kau dengan bf kau ke apa. Stok tetap stok. Aku tulis ni bukan untuk melucah. Aku nak korang sedar. Berhenti terus lah guna instagram tu. Aku selalu guna explore cari awek lawa lawa buat stok. Save pun bukan takat screenshot, download full size terus. Haaa kau apa tau? Kau tau upload je, org lain rilek je download gamba/vid kau.

Ketahuilah disebalik beribu like kau dapat tu, entah berapa puluh/ratus lelaki 'tiduri' kau tanpa kau sedar. Kalau kau boleh baca fikiran lelaki, SEKALI PUN KAU TAKKAN BERANI PAKAI KETAT. Percaya lah.

- Stinson



#pergh #kenaTakeNote 
# Jum Tutup Aurat Bukan Balut Aurat

Haaa sentap takk?? ni peringatan untuk diri sendir jugak. Untuk korang2 yang perempuan kalau pakai baju tu at least tutuplah dada dengan jangan pakai baju melekat kat badan.. seluar punn..

sekian

2 person read and comment:

Mazni Munawar said...

kadang2 takleh nk salahkan lelaki jugak kan, perempuan yg kne jaga aurat betul2. huhu tapi mmng scarylah dgn imaginasi lelaki ni

Atikah Zameri said...

kann.. hihi maybe tak semua tapi most of them